Protokoll tréning a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjában

A Magyar Protokollosok Országos Egyesületéhez érkezett megkeresés eredményeképpen, két napos tréning keretében került sor az Egyesület által a MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ vendéglátó részlegének, valamint szállodai és rendezvényszervező részlegének dolgozói számára szakmai előadások megtartására.

Az egyes szakmák fő feladatait figyelembe vevő tematikus előadások mellett, természetesen nem maradhatott el az általános viselkedéskultúrára vonatkozó ismeretek interaktív módon történő gyakorlatba való átültetése sem.

A vendéglátó szakmához tartozó munkatársak a protokolláris vendéglátással és gasztronómiával, a szállodai és rendezvényszervező dolgozók pedig a vendéggel történő szóbeli és írásbeli kommunikációval ismerkedhettek meg részletesebben.

A téma sokszínűségére, valamint a folyamatos továbbképzési igényre tekintettel, remélhetőleg a közeljövőben is sor kerül a megkezdett együttműködésre.