Oktatás, Képzés - Oktatóink

Tagjaink között számos gyakorlott egyetemi oktató és tréner van, így Egyesületünk megfelelő szakembert tud közvetíteni.

Az oktatási időtartam néhány órától akár egészen több féléves szemeszterig is terjedhet.Partnereink között egyetemek, főiskolák, ügynökségek, multinacionális cégek szerepelnek.

Amennyiben szeretne az Egyesületünk által szervezett kurzusokon, oktatási napokon részt venni, vagy cége, vállalkozása, szervezete, intézménye számára kíván továbbképzés céljából a hazai és / vagy nemzetközi etikett-protokoll normákról értékes előadást tartani Egyesületünk oktatói által, úgy várjuk szíves jelentkezését a megadott elérhetőségeken.

• Protokoll ügyintéző Okj-s oktatás
  • Főiskolai másoddiplomás képzés
  • Egyetemen–Főiskolán választható tantárgy oktatása
  • Felkészítés protokoll versenyre