Mutasd az öltönyöd, megmondom ki vagy… látogatás a bado bemutató teremben

Többszörös öröm érte Egyesületünket. Egyrészről szem és fültanúi lehettünk annak, hogy nem kell külföldre mennünk akkor, ha hazai cégtől származó, ugyanakkor prémium kategóriás férfi ruházatra van szükségünk. Másrészről pedig elmondhatjuk, hogy a szakmai bemutatót követően a cég vezetője immáron papírforma szerint is „azonosult szervezetünkkel”, hiszen pártoló tagként a Magyar Protokollosok Országos Egyesületéhez csatlakozott.

Áprilisi egyesületi napunknak a bado szalon adott otthont, ahol az öltözködéskultúra világába, valamint a 4000 féle szövet „útvesztőjébe” csöppentünk. Az egyedi készítésű, méretre szabott öltönyök alapanyagairól Badó Ferenc, - a saját márkájával a piacon jelenlévő – cégvezető csak olyan hasonlattal élt, hogy „olyanok ezek a kelmék, mint autóban a Bentley”.

A szalon és a személyes életút elmesélését követően rögtönzött bemutatót láttunk arról, hogy egy infra lámpa segítségével felmelegített luxuskategóriás anyag és anyag között milyen – több tízfokos- hőérzetbeli különbség mutatkozik.

De láttunk „élőben” indiai vizibölény csontjából készített gombot, személyes monogrammal ellátott kézelőt, vízlepergető szövetről készült film bejátszást, óra számlapját szabadon hagyó mandzsettát.

Amit a rövid idő alatt megtapasztalhattunk az mindenképpen annyi, hogy habár nem a gombhoz varrják az öltönyt, de amennyiben a kedves megrendelő úgy kívánja, akkor számukra nincs lehetetlen ezen a téren sem, így akinek inge, nyugodtan vegye magára; mert a bado féle minőségben biztos nem fog csalatkozni.

Egyesületi tagjaink a bemutatón túl is maximális vendégszeretetnek örvendhettek, amelyet emléklap átadásával próbáltunk viszonozni, majd a kora este hátralevő részében már a finom finger foodokat és bort kóstolva folytatódhatott a szakmai beszélgetés.

Dr. Bittó Renáta