Küldetésünk

Immár két évtizede rendületlenül működő – egykor klub formában induló – Egyesületünk kiemelt küldetése a protokoll szakma rangjának megőrzése és emelése, a szakmai ismeretek továbbadása, valamint a hazai szakemberek felkészültségének fejlesztése, a hazai gyakorlati tapasztalatok elterjesztése, valamint a protokollosokkal szemben elvárt etikai normák széleskörű elfogadtatása, fejlesztése és ápolása.

Egyesületünk célja, hogy

- összefogja a protokollal hivatásszerűen foglalkozó szakembereket, és teret adjon számukra az oldott légkörben folytatott szakmai tapasztalatcseréknek;

- lehetőséget biztosítson szervezett programok keretében új helyszínek és minőségi szolgáltatók megismerésére;

- képzéssel, tanácsadással segítse mind a jövő generációjának protokollosait, megismertesse az EU-konform viselkedési normákkal és a protokoll alapjaival a hivatalok és cégek vezetői, a szakterülettel foglalkozó munkatársakat és érdeklődőket egyaránt;

- hozzájáruljon a protokoll terület szakmán kívüli és belüli elismertségének fejlesztéséhez;

- erősítse a szakma érdekvédelmét.