Karácsonyi adományozás Kömlődön

A kömlődi Hegyháti Alajos Gyermekotthon részére ismételten gyüjtést szervezett az Egyesület. Nagy örömünkre szolgált, hogy az egyesület elnöksége és tagsága részéről a kezdeményezés ismételten meghallgatásra talált és szépen gyűltek az adományok.

Az intézetbe 2016. december 2-án vittük le a tagok által felajánlott pénzadományból vásárolt porszívót, ruhaszárítókat, foglalkoztató könyveket, színezőket, rajzeszközöket és természetesen édességet, melyeket Kissné Zobor Zsuzsanna otthonvezetőnek adtunk át, aki megköszönte az adományt a gyermekekkel együtt.

A látogatást követően, az otthon vezetője az alábbi sorokban írta le mekkora örömöt sikerült okoznunk:

Szeretném megköszönni a gyerekek és kollégák nevében a gyermekotthonunknak küldött értékes adományt. Természetesen valamennyi gazdára talált. Köszönjük, hogy a szállítást is megoldották és eljuttatták hozzánk.

Karácsony közeledtével melegség tölti el szívünket, egy-egy pillanatra megállunk és számvetést készítünk az elmúlt évből. Felidézzük a legszebb pillanatokat, minden jóságot, szépséget elraktározunk lelkünkben. Az ünnep hangulatában jobban figyelünk egymásra, és arra gondolunk, hogy hogy tudnánk segíteni azoknak, akik fontosak számunkra, mit nyújthatnánk szeretteinknek. Ez a legemberibb értékünk. Nem csak a drága ajándékok jelentik szeretetünket, hanem hogy önmagunkból mit adhatunk. Az az igazi ember, aki nem csak saját magáért él, hanem másoknak önzetlenül örömet, boldogságot tud szerezni. A karácsonynak örök és mindig aktuális üzenetei is vannak: ilyen a szeretet, a törődés, az egymás iránti türelem, az önzetlenség. Mindezeket a mi gyermekeink megkapták Önöktől. Köszönjük az önzetlen, feltétel nélküli segítséget. Köszönjük, hogy gondoltak gyermekeinkre, időt és fáradságot nem sajnálva eljöttek hozzánk. Köszönjük a sok-sok adományt, a finom ebédet, melyet gyermeknapon főztek nekünk. Ha mi is felidézzük az év legszebb pillanatait, örömeit, köztük szerepel az Önök által szervezett gyermeknapi program is. Köszönjük ezt a napot is Önöknek, mely a gyerekek emlékei közt a mai napig ott szerepel.

Sajnáljuk, hogy most nem tudtak többen eljönni hozzánk, munkájuk és egyéb elfoglaltságuk miatt. Reméljük, hogy a jövőben sort tudunk keríteni majd a személyes találkozásokra is. Még egyszer köszönünk mindent. A munkatársaim, a gyerekek és a magam nevében szeretnék kívánni mindannyiuknak áldott, békés karácsonyi ünnepeket, a jövő évre pedig jó egészséget, sok sikert és örömöt!

Köszönetet kell mondani adományaikért Akantisz Heléna, Bakos Ildikó, dr. Bittó Renáta, Farkas Ferenc, Gáspár Ágnes, Galovtsik Erik, Gyarmati Ildikó, Koncz Sándor, Kovács Gábor, Nagy Ildikó, Nagy József, Orbánné Kovács Terézia, Szalma Eszter tagtársainknak is.