Elnöki köszöntő - 2018.03.23.

Egyesületünk élére 2018.03.23-án választottuk meg Laczkó Ritát. Új elnökünk köszöntőlevelét az alábbiakban közöljük.

Kedves Egyesületi Tagok! Kedves Barátaink!

Sokan tudjátok rólam, hogy huszonegy évvel ezelőtt csöppentem bele a protokoll világába, így lett a munkám egyben a hivatásom is. Majdnem azóta vagyok tagja az idén 25 éves jubileumát ünneplő egyesületünknek, amelynek 5 éve az egyik alelnöke lettem.

A 2018. évi tisztújító közgyűléssel új korszak kezdődik számomra, mert dr. Vámos Lászlóné Katika, az egyesület alapítója és örökös tiszteletbeli elnöke megtisztelő felkérésére vállaltam az elnöki tisztségre szóló jelölést, melyet a jelen lévő tagság megszavazott számomra.

Engedjétek meg, hogy ezúton megköszönjem megtisztelő bizalmatokat! Számomra a klubélet, a baráti légkör megerősítése kiemelt jelentőséggel bír. Ugyanakkor fontosnak tartom, hogy az előző vezetéshez hasonlóan folytassuk a sajtóközlemények, egyesületünk láthatóságának növelése érdekében tett erőfeszítéseket. Azonban szeretném hangsúlyozni, hogy egyesületünk egy jelentős múltra visszatekintő szakmai szervezet, így a tapasztalatcseréknek, „best practice” megosztásoknak is teret kell biztosítanunk. Az oktatási területen is a folytatás mellett voksolok, hiszen közhasznú egyesületként nagyon szép eredményeket értünk el az elmúlt években, mint pl. a Metropolitan Egyetemmel vagy a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem kolozsvári karával való szakmai együttműködés. Reményeim szerint a nyílt szakmai napok folytatása is minél több új tagot vonz majd egyesületünkbe.

Hazai és nemzetközi céljaink eléréséhez maximálisan számítok az egyesület jelenlegi és jövőbeni tagjaira, illetve a hallgatói tagozatunkra! Galovtsik Erik főtitkárral, Bakos Ildikó, Micski Marianna és Tóth Kinga alelnökökkel egyetértésben további sok sikert és nagyon kellemes együtt töltött baráti találkozókat kívánok magunknak a következő időszakra!

Baráti üdvözlettel,

Laczkó Rita