Együtt lenni jó – Évzáró Egyesületi nap a Karácsonyi ünnepek jegyében

A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének háza táján is nagy ünnepi készülődés vette kezdetét 2017. december 14-én (csütörtökön), hogy még a szűk családi körben töltött időt, illetve utolsó ajándékvásárlási lázat megelőzően alkalom nyíljék egy kicsit megpihenni, baráti körben lenni.

Az ünnepléshez elegáns és meghitt környezetül szolgált a Hotel Hadik díszterme, ahol körasztalos elrendezés biztosította a büfé asztalos vacsora elfogyasztását, illetve az ünnepi műsorul szolgáló gitáros -énekes zeneszámok meghallgatását.

Az asztalon elhelyezett kis mécsesek, a köszönő ajándékul szolgáló személyre szabott szivecskés idézet, az elnök úr által előadott „szerszámok gyűlése” című mese mind – mind hozzátett ahhoz, hogy a jelen lévők úgy érezhessék, hogy -a mese szavaival élve - „(…) mindannyian egyforma fontosak (..) …és nélkülük az ember sok mindent nem tudna elvégezni (…)”.

A protokollos szakma, és a közösség összetartó erejének kiemelt szerepét a programot követő kötetlen beszélgetések, baráti anekdotázások is alátámasztották, így a közeledő Karácsonyra már a lelkeket ünneplőbe öltöztetve kerülhetett sor.