Egyesületi nap a Margitszigeten

A Magyar Protokollosok Országos Egyesülete 2015. szeptember 8-án a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában rendezte soron következő szakmai napját. Az épületkomplexum lehetőségeinek és kapacitásainak megismerését követően a személyvédelem témakörével ismerkedtek meg a jelenlévők.

A résztvevőket Simon Beáta tagtársunk, a Danubius Hotels cégkapcsolati értékesítési igazgatója fogadta. A szállodaláncról szóló néhány perces kisfilm bemutatása után lehetőség nyílt a felújított 5. emeleten egy Prémium kategóriás szoba, majd a legfelső emeleteken található Executive szobákhoz tartozó, rendkívül elegáns reggeliző terem megtekintésére.

A szálloda rendezvénytermeinek és a rendkívül csábító wellness részleg bejárása után a Danubius szállodalánc fejlesztéseiről kaptunk rövid tájékoztatást. Megtudtuk, hogy a szállodák nem csupán a külsejükben újulnak meg folyamatosan, de a szolgáltatásokban is új prioritások vannak. Az egészségtudatosság a konyhában is megjelenik: mind az éttermekben, mind a kávészünetekben dietetikusok segítségével összeállított, kiváló minőségű ételek és italok fogyaszthatók.

Ezt követően Bartus Péter rendőr alezredes, a Készenléti Rendőrség osztályvezetője mutatta be a hazai személyvédelem rendszerét és a protokollal való kapcsolódási pontjait. A rendkívül tekintélyes szakmai múlttal rendelkező előadó számos személyes élménnyel és hasznos szakmai észrevétellel színesítve hozta testközelbe ennek a kiemelten fontos szakterületnek a kulisszatitkait és kelepcéit.