dr. Kibédi Varga Katalin

DR. KIBÉDI VARGA KATALIN

A Külügyminisztérium Diplomáciai Protokoll Főosztályán dolgoztam diplomataként. Egyrészt szerencsés vagyok, mert tanultam etikettet, protokollt, másrészt, így még jobban bánt az a sok udvariatlanság, amit nap mint nap tapasztalok.

Úgy vélem, hogy a változás érdekében elsősorban a gyerekek etikett- és illemtanoktatására kell és érdemes időt fordítanunk. Az irányításommal működő Etikett Iskolában gyerekeknek és fiataloknak szánt kurzusainkon tanulóink játékos, laza szellemben szerezhetik meg az ehhez szükséges információkat. A nálunk szerzett tudással hatalmas előnyre tehetnek szert a jövőben, az érvényesülés során, és még időben megakadályozható a rossz szokások felvétele.

Az Etikett Iskola keretein belül felnőtt- és munkahelyi képzések is folynak, melyek során olyan plusz tudást adok át a tréningen részt vevőknek, melyet nemcsak a mindennapi életben, hanem akár az üzleti világban is használni tudnak majd.

Oktatási szakterületek:

Gyermek etikett és illemoktatás, általános viselkedéskultúra, üzleti etikett

Megjelent könyveim:

Első illemtankönyvem