Akiket a „golf szele megérintett”

Az aktuális egyesületi napunk során golfosabb/sportosabb „vizekre eveztünk”. Egy igazán autentikus helyszín, az Academy Golf Budapest volt a februári hónap kiszemelt állomása. Házigazdánknak köszönhetően kicsit talán közelebb kerülhettünk ehhez a testet-lelket melengető sporthoz, valamint tagtársunk helyszíni előadása révén górcső alá vehettük a sport protokollal összefüggő kapcsolatát is.

Az Academy Golf Budapest a főváros frekventált helyén lévő city golfpályája. Az Óbuda szívében elhelyezkedő komplexum az életstílust és a játékélményt egyaránt megtestesítő sportolás mellett egyéb tevékenységek széles tárházát nyújtja. A klubház, valamint a csodálatos „zöldövezet”egyedi és kivételes lehetőséget biztosít magán és céges rendezvények lebonyolítására. Esküvőknek, születésnapoknak, évfordulóknak, vagy éppen üzleti tárgyalásoknak, csapatépítő tréningeknek, illetve üzleti ebédeknek is ideális helyszíne.

Mindezekről a sport-, rendezvény- és catering lehetőségekről Takács Fanni, értékesítési vezető adott tájékoztatást számunkra.

Az elméletet tett követte, és egy kis „pályabejárással” egybekötötten a jelenlévők ezen a napon közelebbi kapcsolatot létesíthettek a golf alapvető kellékeivel és „élesben” kipróbálhatták, mennyire tudnak jól célozni, koncentrálni. A lelkes próbálkozók törekvéseit siker koronázta, hiszen ha a labda nem is mindig hagyta el a pályát a suhintások eredményeképpen, de legalább mindenki épségben visszaérkezhetett az eredeti bázispontra, - azaz a klubházba -, ahol egy kellemes frissítőt követően Hossó Nikoletta kollegánk avatott be a sportdiplomácia rejtelmeibe.

Életképeken, mindennapi példákon keresztül kaptunk ízelítőt a nem mindennapi és kihívásokban bővelkedő, szerteágazó sport-protokolláris feladatokról.

Bizton állíthatom, hogy ismét mozgalmas és tartalmas napnak lehettünk részesei.

dr. Bittó Renáta

2015. február 26.